Očistený a umytý teľací chrbát si zabalíme spolu s tymianom do potravinárskej fólie a zavákuujeme. Vložíme do Sous Vide zariadenia pri teplote 65°C na cca 2,5 hodiny. Pred podávaním sprudka opečieme a posolíme. Zemiakovo-parenicové krokety si pripravíme z odpaľovaného cesta. Vodu spolu s maslom a soľou rozpustíme. Do zmesi za stáleho miešania pridávame hladkú múku, až dokým sa cesto nezačne odliepať od okrajov hrnca. V tomto momente po jednom pridávame vajcia tak, aby sa zmes nezrazila a dosiahla jemnú – bezhrudkovitú konzistenciu. Do pripraveného odpaľovaného cesta pridáme nastrúhanú parenicu a uvarené pretlačené zemiaky. Vychladnuté cesto tvarujeme do guličiek, ktoré obalíme v strúhanke a fritujeme. Očistenú a umytú zelenú špargľu blanšírujeme s citrónom, soľou a cukrom ochutenej vode cca 1 minútu. Vložíme do ľadu a vymixujeme spolu s maslom a soľou na pyré.
Ako dekoráciu použijeme zvyšok zelenej špargle, bielu špargľu a baby mrkvičky, ktoré zblanšírujeme a oglazujeme s maslom. Teľací chrbát jemne oglazujeme demi glace. Servírujeme podľa vlastnej fantázie.